måndag 7 januari 2013

månens dag

Hade tänkt lägga upp bilder på min nya, fina osho zen tarot  men i all klantighet tappade jag igår min kamera i golvet och slog sönder zoomen/objektivet (till min stora sorg och förtret).

Har bestämt mej för att delta i Pagan Blog Project även i år. Fullföljde inte förra året, men jag ska försöka skärpa mej i år. Missade ju första veckan men jag ska försöka ta tag i det. Vill inte lägga på mej mer måsten än nödvändigt så vi får se hur det går med den saken.

Har varit på biblioteket och lånat lite böcker om gammal folktro som jag tänkt kika lite i. Är ju ledig ett tag till innan plugget drar igång igen så varför inte förkovra sej i lite givande läsning.

Behöver städa upp i köket, men det är lite mysigt här vid datorn med katten som ligger och sover nästan på tangentbordet. Hon smygsocialiserar.

Ska leta upp en månkalender så jag kan fylla i månfaserna i min egen kalender så jag kan försöka planera in lite magiskt arbete. Jag känner att jag nog hade mått bra av lite mer positiva energier och ordning.


Fridens liljor.

Inga kommentarer: